سين سين بانو
سين سين بانو
.

این پیراشکی خمیر فوق العاده ای داره. از خمیرش می شه برای غذاهای دیگه هم استفاده کرد. خیلی ترد  و خوشمزه اس و شکل قشنگی هم داره. در ضمن این غذا مال کشور ترکیه اس.

 

 

مواد لازم برای خمیر پیراشکی:

 

آرد 2 پیمانه

تخم مرغ 1 عدد

زردۀ تخم مرغ 1 عدد

ماست 1 فنجان(فنجان قهوه خوری)

روغن مایع 1 فنجان

سرکه 1 ق س

بیکینگ پودر 1 ق م

 

مواد لازم برای داخل پیراشکی:

 

فیلۀ مرغ

پیاز

ذرت

نخود فرنگی

قارچ

کرفس

فلفل دلمه ای یا گوجه فرنگی

جعفری

 

طرز تهیه:

 

اول خمیر پیراشکیمون رو آماده می کنیم.این خمیر خیلی ترد و لطیفه. برای تهیه خمیر آرد،روغن مایع،سرکه،ماست،تخم مرغ زردۀ تخم مرغ و بیکینگ پودر رو با 3 تا 4 ق س آب ولرم مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.

 

 

اگه  خمیر شل شد بهش آرد اضافه کنید تا درست بشه. خمیرمون رو نیم ساعت می ذاریم تو هوای آشپزخونه استراحت کنه و شروع می کنیم به درست کردن مواد داخل پیراشکی.

 

 

مواد داخل پیراشکی رو می تونید به دلخواه خودتون و مطابق سلیقه تون درست کنید. توی دستور اصلی این پیراشکی موادی که بالا گفتم استفاده شده بود اما من خودم هر دفعه با یه چیز درست می کنم در حقیقت هر چی تو یخچال داشتیم رو با هم مخلوط کردم. این بار هم از کالباس،ذرت،فلفل دلمه ای و قارچ استفاده کردم. با مواد ماکارونی هم درست کردم که اونم خوب شده بود.مرغ رو آب پز می کنیم و ریز خرد می کنیم. پیاز رو ریز خرد کنید و کمی تو روغن تفت بدید.همۀ مواد رو ریز خرد کنید و با پیاز تفت بدید قارچ رو اضافه کنید و صبر کنید تا مواد با هم خوب پخته شن.مرغ رو اضافه کنید و در آخر جعفری خرد شده رو روش بریزید.

 

 

 

 اندازۀ پیراشکی هاتون با خودتونه اما من ترجیح می دم سایز کوچیک استفاده کنم چون به نظرم مجلسی تره.به خاطر همین بعد از پهن کردن خمیر اون رو به اندازۀ یه نعلبکی می برم.

 

 

 

 حالا خمیر رو به چهار قسمت تقسیم می کنیم.

 

 

هر قسمت رو بر می داریم م روی لبۀ دایرمون مواد رو می ریزیم.

 

 

از همون قسمت که مواد رو ریختیم شروع به جمع کردن می کنیم.

 

 

 

 در نهایت این شکلی می شه.

 

 

حالا از یه طرف شروع به گرد کردن می کنیم.

 

 

 و برای اینکه باز نشه از خلال دندون استفاده می کنیم.

 

 

 در آخر هم توی روغن داغ و فراون سرخشون می کنیم.نوش جان.

 

 

 

 

 

 

 


نظرات شما عزیزان:

زهره شیروانی
ساعت0:19---16 مهر 1393
ببخشید عزیزم می شه خمیرها را توی فر برشته کرد. به نظر شما اونها را تو حمام روغن سرخ کردین. درسته؟
پاسخ: عزیزم تو فر هم می شه ولی راستش من تا حالا تو فر درست نکردم و از نتیجه خبر ندارم. اگه درست کردی و خوب شد به ما هم خبر بده.


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در تاريخ یک شنبه 24 شهريور 1392برچسب:پيراشکی کورسان, پيراشکی, غذای ترکيه ای, توسط سونيا |
.: Weblog Themes By LoxBlog :.